مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

پیش بینی قیمت خودروهای داخلی تا پایان سال | رشد قیمت‌ها متوقف نخواهد شد؟

  • کد خبر: ۹۴۹۶۴
  • ۱۷ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱
پیش بینی قیمت خودروهای داخلی تا پایان سال | رشد قیمت‌ها متوقف نخواهد شد؟
بهانه افزایش قیمت خودرو زیان عمده دو غول خودروسازی ایران بود و البته مدیران خودروسازها و سیاستمداران در آستین توجیهات دیگری هم داشتند. آن‌ها ادعا کردند بعد از افزایش قیمت رسمی خودروها آنقدر عرضه را افزایش می‌دهند و نیاز بازار را به نحوی تامین می‌کنند که شاهد کاهش فاصله میان نرخ رسمی و بازار باشیم. اما تاکنون بازار راه خود را رفته و رشد قیمت‌ها ادامه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، درست در شرایطی که اخبار وین اندکی امیدوارکننده شده، قیمت خودرو شیب صعودی به خود گرفته است؛ اما آیا این شیب صعودی قیمت خودرو تا پایان سال ادامه خواهد داشت؟

قیمت‌های بازار خودرو در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۰ شیب صعودی به خود گرفته است. آن هم درست در شرایطی که اخبار مذاکرات احیای برجام امیدوارکننده‌تر از همیشه به نظر می‌رسد.

به جز این فعالان بازار خودرو می‌گویند که رکود در بازار سنگین‌تر از همیشه است و مشتریان به امید احیای برجام و کاهش قیمت‌ها فعلا دست از بازار شسته‌اند.

سعید موتمنی، رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو پیش از این به اقتصاد آنلاین گفته بود که شمار معاملات بازار خودرو از زمان شروع دور هشتم مذاکرات احیای برجام تقریبا به صفر رسیده است.

با این حال و در شرایطی که دلار کوتاه آمده و تا کانال ۲۸ هزار تومان هم ریزش داشته است، قیمت خودرو همچنان رو به جلو می‌تازد.

در روزهای انتهایی هفته قیمت ۴۰۰ میلیون تومانی پژو پارس و رشد روزانه یک میلیون تومان قیمت پراید خبرساز شد.

حالا قیمت پژو پارس‌ اتوماتیک صفر مدل ۹۸ به حوالی ۴۰۰میلیون تومان رسیده و البته قیمت این خودرو در ۷ روز گذشته ۴میلیون گران شده است.

همچنین قیمت پراید صفر (۱۱۱‌ SE مدل ۹۹) حوالی ۱۸۸ میلیون تومان بود و این خودرو نسبت به سه روز گذشته حدود دو میلیون افزایش قیمت داشته است.

معامله‌کنندگان قیمت پراید صفر ۹۹ مدل ۱۳۱ SE را حوالی ۱۷۰میلیون تومان اعلام کردند که ظرف یک روز یک میلیون گران شد و این وضعیت کم و بیش درباره سایر خودروهای پر تیراژ به همین منوال بود.

فربد زاوه کارشناس صنعت خودرو معتقد است که رشد قیمت خودرو تا پایان سال ادامه دارد و اگر کسی نیاز مصرفی به خودرو دارد بهتر است زودتر خرید کند.

وی در ادامه توضیح می‌دهد که خودرو به کاهش قیمت دلار واکنش نشان نداد، به این دلیل که در حال حاضر مهم‌ترین مشکل بازار کمبود عرضه خودرو است که به سرعت و سهولت رفع نمی‌شود.

او درباره پیش‌بینی خود از بازار خودرو تا پایان امسال هم می‌گوید که رشد نقدینگی ادامه دارد و نرخ تورم صعودی است. بنابراین تصور اینکه در دو ماه پایانی سال قیمت خودرو کاهشی می‌شود دشوار است.

او تاکید می‌کند: از نظر من قیمت خودرو تا پایان سال صعودی خواهد بود و ممکن است که ترکیب شرایط اقتصادی کشور و رکود بازار باعث شود که شیب صعود قیمت خودرو کند شود و تا حدود ۸ درصد برسد اما نشانه‌ای بر کاهشی بودن قیمت خودرو تا پایان سال وجود ندارد.

سعید موتمنی، رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو هم احتمال کاهش قیمت خودرو تا پایان سال را چندان قوی نمی‌داند و می‌گوید که بازار نزدیک عید نوروز، به اوج خرید و فروش سالانه خود می‌رسد اما با وجود رشد تقاضا در این برهه زمانی، میزان عرضه خودرو به بازار قطره‌چکانی است.

او ادامه می‌دهد: چنانچه خودروهای ناقص هرچه زودتر تکمیل شده و به بازار عرضه شوند و کاهش قیمت ارز ادامه داشته باشد، احتمال کاهش قیمت خودرو وجود دارد.

 

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->